Ple Municipal dijous 14 de mar莽 de 2024 a les 19:30h a la Sala de Plens del Consistori

馃煝 Sessi贸 Ordin脿ria de Ple

Ordre del dia
1. Aprovaci贸 de l’acta anterior
2. Presa de possessi贸 del c脿rrec de regidor del senyor Francesc Coll Bonada
3. Despatx d’alcaldia
Propostes d’acord
4. Donar compte de l’obligaci贸 de facilitar informaci贸 de l’execuci贸 del pressupost corresponent al quart trimestre de 2023
5. Donar compte del per铆ode mig de pagament corresponent al quart trimestre
6. Donar compte de la liquidaci贸 de l’exercici 2023
7. Donar compte de la modificaci贸 de l’adjudicaci贸 directa i gratu茂ta a favor de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la concessi贸 demanial de part dels terrenys comunals del municipi de Queralbs i de les edificacions i instal路lacions existents en aquests terrenys que conformen l’estaci贸 d’esqu铆 i el parc l煤dic de la Vall de N煤ria, per tal d’explotar-los i gestionar-los.
8. Ratificaci贸 del Decret d’Alcaldia del conveni d’enc脿rrec entre l’Ajuntament de Queralbs, el Consell Comarcal del Ripoll猫s i l’Ag猫ncia de Desenvolupament del Ripoll猫s per a la contribuci贸 dels costos de manteniment i senyalitzaci贸 de la xarxa de senders itiner脿nnia i camins dels municipis del Ripoll猫s.
9. Ratificaci贸 del Decret d’Alcaldia relatiu a l’aprovaci贸 del conveni entre el Consell Comarcal del Ripoll猫s i l’Ajuntament de Queralbs pel cofinan莽ament dels serveis en mat猫ria de joventut per a l’any 2024.
10. Ratificaci贸 del Decet d’Alcaldia de la pr貌rroga del Pla d’Acci贸 per a les Diversitats Sexuals i de G猫nerde 2020-23.
11. Ratificaci贸 del Decret d’Alcaldia per formalitzar el conveni d’enc脿rrec de gesti贸 entre l’Ajuntament de Queralbs i el Consell Comarcal del Ripoll猫s per a la prestaci贸 del servei de confecci贸 i assessorament laboral.
12. Aprovaci贸 del conveni marc de col.laboraci贸 entre el Servei Catal脿 de Tr脿nsit i l’Ajuntament de Queralbs en mat猫ria de seguretat vi脿ria.
13. Aprovaci贸 del conveni de delegaci贸 entre l’Ajuntament de Queralbs i el Consell Comarcal del Ripoll猫s per a la prestaci贸 del servei de recollida de gossos abandonats o perduts a la comarca i aprovaci贸 dels diferents protocols d’actuaci贸 relacionats amb el servei prestat pel Refugi d’animals del Ripoll猫s.
14. Aprovaci贸 expedient de licitaci贸 del contracte d’arrendament per a 煤s d’habitatge situat al primer pis de Cal Apremiant.
15. Aprovaci贸 expedient de licitaci贸 del contracte d’arrendament de l’immoble situat a Serrat.
16. Aprovaci贸 de la licitaci贸 dels permisos de ca莽a.
17. Aprovaci贸 licitaci贸 de la millora i manteniment del cam铆 de N煤ria.
Control i fiscalitzaci贸 de l’equip de govern
18. Donar compte dels decrets d’alcaldia
Mocions
Mocions d鈥檜rg猫ncia
Precs i preguntes